English Summer School σε αθλητική εκπαιδευτική κατασκήνωση από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ζήκου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος το καλοκαίρι το φροντιστήριό μας συμμετέχει στο English Summer School της Αθλητικής Εκπαιδευτικής Κατασκήνωσης Σκούρας. Το English Summer School είναι ένα πρόγραμμα Αγγλικών ειδικά σχεδιασμένο για μαθητές που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της κατασκήνωσης, να κάνουν φιλίες με παιδιά, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο.

Κατά την διάρκεια του English Summer School :

Οι μαθητές θα παρακολουθούν 2 ώρες μαθήματα Αγγλικών ημερησίως που βασίζονται κυρίως στην εξάσκηση του προφορικού τους λόγου. Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους καθηγητές από Αγγλία, Αμερική και Αυστραλία. Στα τμήματα υπάρχουν μαθητές από διάφορες χώρες του εξωτερικού και με την συμμετοχή τους σε ομαδικά παιχνίδια, θέατρο και διάφορες άλλες δραστηριότητες, επιτυγχάνεται η επικοινωνία στην Αγγλική γλώσσα.

Την υπόλοιπη μέρα οι μαθητές συμμετέχουν σε πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων. Μπορούν να λάβουν μέρος σε 30 διαφορετικά αθλήματα. Επίσης, συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με δραστηριότητες.

Συνυπάρχουν σε ένα ιδεώδες περιβάλλον μιας παιδικής κοινωνίας όπου δημιουργούν φιλίες και αποκτούν εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Εγκαταστάσεις – Δραστηριότητες

  • 3 εξωτερικές πισίνες
  • 4 γήπεδα μπάσκετ – 4 γήπεδα ποδοσφαίρου – 4 γήπεδα βόλεϊ – 2 γήπεδα handball – 2 γήπεδα badminton – 1 γήπεδο beach soccer – 1 γήπεδο beach volley – 2 γήπεδα tennis – extreme sports
  • 80 μέτρα flying fox – 2 πύργοι αναρρίχησης – roller skating – parkour – tae kwon do
  • παραδοσιακοί χοροί- μαθήματα street dance – μαθήματα latin dance – μαθήματα yoga- aerobics
  • σκοποβολή – τοξοβολία – ιππασία – ποδηλασία
  • 10 τραμπολίνο – 10 τραπέζια ping-pong – 12 πίστες mini golf – κανό & βάρκες – water polo
  • καλλιτεχνικό εργαστήρι – σκάκι

Κόστος Συμμετοχής

Α) Το κόστος συμμετοχής του μαθητή στο “English Summer School” ξεκινά από 200€ για 7 ημέρες.

Β) Για τους μαθητές που ανήκουν σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο* που καλύπτει τη δαπάνη φιλοξενίας σε κατασκήνωση, η συμμετοχή τους στην κατασκήνωση είναι δωρεάν. Για τα μαθήματα Αγγλικών, τα βιβλία και την γραφική ύλη, η συμμετοχή τους ανέρχεται στα 30€.

Γ) Η μεταφορά των μαθητών από και προς την κατασκήνωση οργανώνεται από το φροντιστήριο (λεωφορείο, πλοίο, αεροπλάνο κλπ), και το κόστος καλύπτεται από τους γονείς.

*Ασφαλιστικά Ταμεία που καλύπτουν την δωρεάν συμμετοχή των μαθητών:

Ε.Τ.Α.Α. Τομέας: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (ΤΣΑΥ), E.Τ.Α.Α. Τομέας: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕ (ΤΣΜΕΔΕ), E.Τ.Α.Α. Τομέας: ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, E.Τ.Α.Α. Τομέας: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, O.Α.Ε.Ε. (Μόνο οι διοικητικοί υπάλληλοι), Ο.Π.Α. . – Τ.Υ. .Κ.Υ. (Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων), I.Κ.Α. (Μόνο οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι ιατροί), Ι.Κ.Α. – ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΤΑΞΥ), Ο.Α.Ε. . (Μόνο οι διοικητικοί υπάλληλοι), Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. Τομέας: ΤΡΑΠΕΖΩΝ, Τ.Α.Y.T.E.K.Ω. Τομέας: Ο.Τ.Ε., Ο.Σ.Ε., ΕΛΤΑ (ΤΑΠ-ΟΤΕ), Τ.Α.Y.T.E.K.Ω. Τομέας: .Ε.Η. – ΔΕΔΔΗΕ – ΑΔΜΗΕ, Ο.Λ.Θ. (Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης), Ο.Λ.Π. (Οργανισμός Λιμένος Πειραιά), ΕΔΟΕΑΠ Δημοσιογράφοι (με συμμετοχή γονέα), ΟΓΑ (Μόνο οι διοικητικοί υπάλληλοι), ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Υπάλληλοι), ΤΠΔ Δικηγόροι (με συμμετοχή γονέα), Ο.Α.Σ.Θ., ΓΕΝ Αξιωματικών Ναυτικού, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ – Ν.Α.Τ. (Ναυτικοί), ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ALPHA BANK), Τ.Α.Π.Ι.Τ. : Γ’ Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΑΣ ΤΑΠΕΜ (Μετάλλου), ΟΑΕΕ – ΤΑΝΠΥ, TΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, Ε.Υ.Α.Θ., ΕΥΔΑΠ, Ε.Κ.Β.Α.Α.-Ι.Γ.Μ.Ε.Μ., ΑΜΣΤΕΛ, Ο.Λ.Μ.Ε. (Με κλήρωση), ΟΕΕ (Εργαζόμενοι στην Εργατική Εστία), Ο.Σ.Υ. Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι που ανήκουν στα παραπάνω ταμεία, πρέπει να επικοινωνήσουν με τα ταμεία τους, διότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την περιοχή. Ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις το ταμείο μίας πόλης να καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής στην κατασκήνωση και το ίδιο ταμείο μίας άλλης πόλης να µην τα καλύπτει.

Γ) Για τους μαθητές που η μητέρα ή ο πατέρας πληροί τα κριτήρια του προγράμματος του ΟΑΕΔ, η συμμετοχή τους στην κατασκήνωση είναι δωρεάν από τον Οργανισμό για διαμονή 15 ημερών. Για τα μαθήματα Αγγλικών και την γραφική ύλη, η συμμετοχή τους ανέρχεται στα 30€.

Ο ΟΑΕΔ παρέχει την ΔΩΡΕΑΝ διαμονή στην κατασκήνωση παιδιών από 6 μέχρι 16 ετών

Οι γονείς πρέπει να έρθουν οπωσδήποτε σε επικοινωνία με τον ΟΑΕΔ της περιοχής τους ώστε να ενημερωθούν για τη διαδικασία.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.oaed.gr

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού

https://www.oaed.gr/

* Επειδή οι θέσεις στην κατασκήνωση είναι περιορισμένες πρέπει πρώτα να γίνει η κράτηση και στη συνέχεια θα βγουν τα αποτελέσματα του Προγράμματος. Επικοινωνήστε μαζί μας, να σας βοηθήσουμε με επιπλέον πληροφορίες.